WIldwoodkveld hos Link Arkitektur - 29. januar kl. 1900-2030

Velkommen til Wildwoodkveld hos Link Arkitektur! På programmet står blant annet presentasjoner av Massiv Lust og 3RW Arkitekter. Deretter vil Bergens wildcardkontorer får mulighet til å presentere utvalgte treprosjekter for studenter, andre wildcards, erfarne ”nestorarkitekter”, samt inviterte treeksperter. Vel møtt til en inspirerende kveld med faglig input, gratis øl, og ikke minst – en samling rundt arkitektfaget.

Sted: LINK Arkitektur, Dreggsallmenningen 10/12

Tidspunkt: 29. januar kl. 19.00 – 20.30 (++)

Program:

Wildwood er et samarbeidsprosjekt mellom Wildcard og Tre og by, som begge administreres av NAL. Arrangementet holdes hos Link Arkitektur, som vil ønske velkommen. Deretter vil Gisle Nataas og Birgitte Skjerve fortelle kort om staus i henholdsvis Wildcardordningen og forbildeprogrammet Tre og by. Massiv Lust er en nyetablert massivtreprodusent med produksjonslokale i Luster i Sogn og Fjordane og eget arkitektkontor i Oslo. Gründer og arkitekt, Jørgen Tycho, vil fortelle om idéen bak Massiv Lust og hvordan de kan bistå i utvikling og produksjon av massivtrekonstruksjoner. Massiv Lust i Luster besitter også en avansert storskala CNC maskin som via 3D modellering åpner for uante muligheter. Deretter vil 3RW fortelle om det nye minnesmerke på Utøya – en konkurranse kontoret vant rett før jul.

I etterkant av innleggene er alle Wildcardkontorene invitert til å gi en kort presentasjon av sin praksis og/eller et aktuelt (tre)prosjekt med etterfølgende diskusjon, mingling og øl. Tanken er at du og noen andre spesielt inviterte arkitekter fra mer etablerte bergenskontorer kan bidra i diskusjonen med de yngre, nyetablerte kontorene. 

Ved spørsmål, kontakt Iselin Ekman, NAL iek@arkitektur.no / 412 39 665 

Arrangementet på facebook:

https://www.facebook.com/events/769542459788636/