June Kolflaat og Thea Sando er på utveksling på University of Antwerp i Belgia dette skoleåret. De har sendt oss en liten rapport og noen bilder.

Antwerpen er en utrolig kul by å være på utveksling i! Vi kjente ikke til Antwerpen og ble positivt overrasket over hvor fint det er her. Byen er ikke for stor, men du får fortsatt følelsen av å bo i en storby. Antwerpen er en kulturby med mange kule steder og folk. Byen ligger sentralt til med gode togforbindelser. Paris og Amsterdam er bare en kort togtur unna. 

Det bor omtrent 50 000 studenter her, og det kjenner man på atmosfæren. Universitetet er stort og ligger midt i byen. Vårt fakultet deler bygg med Royal Academy of fine arts. Det er gøy og inspirerende å følge med på hva de driver på med. I kantina er det alltid noe godt på menyen;). 

Vi har hatt 5 fag dette semesteret. To av fagene har vært på andre fakulteter, et på produktdesign og et på sosialvitenskap. Det har vært mye å ha så mange fag samtidig, men det er gøy å ha en variert timeplan. Det er satt av en dag i uken til design studio, noe som ikke føles nok, da det forventes mye. Vi har nettopp gjennomført en nokså krevende eksamensperiode i alle disse fagene. Dette bør man tenke på dersom man vurderer Antwerpen. Vi anbefaler å se nøye på hvilke fag man velger og vi gir gjerne råd. 

Varme hilsener fra Thea og June! 

Vi trives her, men vi savner selvfølgelig BAS og de fine BASerne❤️ 

Link til skolens webside: https://www.uantwerpen.be/en/study/erasmus-and-exchange-students/