Utveksling

Internasjonal mobilitet er ein viktig del av BAS sitt program. Kvart år sender vi fleire studentar ut i verda, enten gjennom samarbeidsavtaler eller som freemovers. Til eikvar tid er det utvekslingssstudentar på BAS som gjer studiemiljøet på BAS svært internasjonalt. Vi har omlag 23 ulike nasjonalitetar i studentmassen.

Studentmobilitet er ein viktig del av vår strategiske plan for utdanninga vår. Ved å reise ut kan ein komplementere kunnskapen sin, få kulturell og språkleg kapital, samt danne viktige nettverk som ein har glede av også langt inn i sitt yrkesliv. Nederst på sida finn du ei oversikt over kva partnerskular BAS har.


Reisebrev fra studenter på utveksling

Rapport fra Asem Babawat i løpet av utvekslingen til Ryerson University, Toronto, Canada i skoleåret 19/20.
«Alt går kjempe bra her 😄 Så langt har det vært utrolig kjekt å være på utveksling, spennende og lærerikt. Det å være i et helt annet miljø både kulturelt og utdanning messig gir en viktig erfaringer i livet og som fremtidig arkitekt. Skolesystemet her er helt annerledes enn BAS, hvor en fra første dag får tildelt hele semester-planen om hva, hvor og når en skal gjøre skole arbeid. Alt er planlagt for deg. Den friheten og litt det «kaos/friheten» som vi elever kaller det så fint fra BAS hadde ikke vært dumt å ha her. Men slikt er det, og det er nettopp derfor jeg valgte å ta utveksling. En lærer å forholde seg til nytt kultur, struktur, språk, mennesker og ikke minst arkitektur.»


Carmen Roman og Karoline Kolby var i skoleåret 2016/17 på utveksling i Sao Paulo. Les deres spennende reisebrev om oppholdet


Kristine Knapstad er dette semesteret på utveksling ved Kamla Raheja Vidyanidhi Institute for Architecture and Environmental Studies i Mumbai, India. Ho har sendt oss nokre ord og bilete om sitt møte med Mumbai.


Oversikt partnerskular for utveksling

Exchange Schools

Du er kanskje interessert i